söndag 26 juli 2015

Utställning i Kalmar med snygga killar

Sista helgen i juni åkte vi på den efrerlängtade utställningen som Calmare Kattklubb anordnade. Kidsen var i Vida, så mannen och jag fick mysiga utekvällar med restaurangbesök trots tidiga morgonar på utställningen. Vi bodde på Best Western som ligger mitt i stan.

Lily fyllde 10 månader på lördagen och gick upp i öppen klass, klass 9. Detta firades med första CAC:et då domaren Karl Preiss bedömde henne. På söndagen fick hon en strålande bedömning av Anne Veland och sitt andra cert. Hon behöver nu bara ett enda cert till för att tituleras Champion. Lily var även uppe för NOM båda dagarna, vilket kändes nästan genant mot fullvuxna honor och dessutom var hon väldigt fräsig. Det var dock andra fina katter som tog sig till panel och som senare blev Best in Show,  jag är dock supernöjd med helgen.

Ännu roligare var det att vi äntligen fick träffa pojkvännen Elvis, S*Skessans Sheridan, och hans morfar Milou, S*Noppeligans Kavat. Deras matte Annelie som jag har pratat länge och mycket med var såklart med och det var så kul att äntligen träffa henne! På lördagen lärde vi också känna Linda, som har S*Skessans GaJol, Aramis, en söt liten blåtabby kille.
För Elvis och Milou blev det full pott. De blev båda Best In Show båda dagarna, vilken succé!!! Det var så roligt att vara med och få uppleva detta. Jag har verkligen valt rätt kille till Lily. 


Snyggaste buren med nytt rosa burskynke.


Stolt matte till sin Waterlily 


Elvis, snyggaste bruntabbykillen. Hoppas få en minivariant av honom såsmåningom. 


Ögonblicket då Elvis utnämndes till Best in Show.


Lycklig matte Annelie och lillmatte Adlaine.


Elvis och Milou i väntan på panelen.


Bästa kastrerade hane och bästa junior båda dagarna. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar